Η Wind Ελλάς, επίσημος χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», ονομαστικός χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5 & 10 χλμ. και του αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές, αλλά και επίσημος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο να κάνουν τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Έναν Αγώνα Για Όλους».

«Μετά την πρώτη συμμετοχή της Wind Running Team στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» τον Απρίλιο του 2011, η Wind ανέλαβε φέτος πιο ουσιαστικό ρόλο.

Ως επίσημος χορηγός της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης συνεισφέρει στην προσπάθεια να αναδειχτεί ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» σε μια πραγματική γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης, που φέτος γιορτάζει τα 100 χρόνια της ανεξαρτησίας της».

Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η Wind θα δυναμώσει την παρουσία και την προβολή του αγώνα στην πόλη της Θεσσαλονίκης με καμπάνια στα τοπικά μέσα αλλά και από το δίκτυο των τοπικών καταστημάτων Wind, ενώ παράλληλα θα υλοποιήσει και προωθητικές ενέργειες μέσα στην πόλη. Η Wind θα θέσει τις τεχνολογικές της δυνατότητες στην υπηρεσία της διοργάνωσης καλύπτοντας συνολικά τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της με υπηρεσίες κινητής, σταθερής και Internet, ενώ θα προσφέρει δωρεάν σε όλους τους δρομείς την υπηρεσία ενημερωτικού SMS ώστε οι δικοί τους άνθρωποι να ενημερωθούν αυτόματα για τον τερματισμό τους.

«Επιπλέον, και αυτό είναι για μας το πιο σημαντικό, η Wind καλεί όλους να τρέξουν στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» για καλό σκοπό.

Πέρσι η ομάδα μας, Wind Running Team έτρεξε στην ίδια διοργάνωση για να υποστηρίξει την ΕΛΕΠΑΠ Βορείου Ελλάδας. Συνεχίσαμε ως ομάδα να τρέχουμε για καλό σκοπό, στηρίζοντας τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών τον περασμένο Νοέμβριο. Με μεγάλη χαρά ερχόμαστε και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να τρέξουμε όλοι μαζί προκειμένου να ενισχύσουμε το έργο στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο» δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Wind Ελλάς.

Έτσι, για κάθε μία συμμετοχή με την Wind Running Team στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», είτε στα 5χλμ. είτε στα 10χλμ ή ακόμα και στην Κλασική διαδρομή, η εταιρεία θα δωρίσει 10 ευρώ για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού.

Στο κάλεσμα της Wind ανταποκρίθηκαν ήδη έξι δημοφιλείς προσωπικότητες από την πόλη της Θεσσαλονίκης που αναλαμβάνουν τον ξεχωριστό ρόλο του πρεσβευτή της Wind Running Team: η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σοφία Γκόσιου, η Ελένη Τσολάκη και ο Πάνος Βλάχος.

Η Wind θα δώσει επίσης τη δυνατότητα σε όλους τους δρομείς του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» να συνεισφέρουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

Απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της Αψίδας Της Αγάπης με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» που θα βρίσκεται 1 περίπου χλμ πριν τον τερματισμό στην πλατεία Αριστοτέλους, θα ενισχύουν κατά 1 ευρώ το ποσό που θα δώσει η Wind στο Παιδικό Χωριό. Οι δρομείς, θεατές και περαστικοί θα βλέπουν ζωντανά το ποσό που θα συγκεντρώνεται από τον ειδικό ηλεκτρονικό πίνακα – μετρητή πάνω στην Αψίδα.

Όσοι ενδιαφέρονται να τρέξουν για καλό σκοπό με τα χρώματα της Wind Running Team και να στηρίξουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, χρειάζεται απλά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Wind www.wind.com.gr και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα.