Κρατούνται στη Χίο οι Τούρκοι που ζητούσαν πολιτικό άσυλο

Οι περισσότεροι είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης


ΕΛΛΑΔΑ
19:40
16/12/2017
Κρατούνται στη Χίο οι Τούρκοι που ζητούσαν πολιτικό άσυλο
2
loading

Αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου υπέβαλλαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 33 Τούρκοι πολίτες, οι οποίοι αποβιβάσθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στη νησίδα Παναγιά των Οινουσσών.

Όπως έγινε γνωστό έφτασαν στη νησίδα με το συνήθη τρόπο άφιξης των υπολοίπων προσφύγων και μεταναστών δηλαδή με πλαστική βάρκα με εξωλέμβια μηχανή, όμως στο Λιμεναρχείο Χίου όπου μεταφέρθηκαν δήλωσαν πως είναι Τούρκοι που ζητούν πολιτικό άσυλο λόγω διώξεων που όπως υποστήριξαν υφίστανται από το καθεστώς της γειτονικής χώρας.

Όπως έγινε γνωστό, οι περισσότεροι από τους 33 είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ενώ μεταξύ τους υπάρχει και μια οικογένεια με τέσσερα παιδιά σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε βάρος τους αναμένεται να σχηματιστεί καταρχήν δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα μας και να οδηγηθούν στο αυτόφωρο ενώ στη συνέχεια θα εξεταστεί το θέμα του αιτήματος χορήγησης πολιτικού ασύλου. Έως τότε κρατούνται στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
 1. avatar dk.

  1) Δεν είναι έγκυρα τα διπλώματα τους στην Ελλάδα
  2) Δεν υπάρχουν δουλειές εδώ ! ! ! !
  3) Και αυτοί τα ξέρουν όλα πάρα πολύ καλά ! Άρα το πιο πιθανόν να είναι το χέρι κάποιων αντιελληνικών υπηρεσείων .
  3) Δεν είναι στο ελληνικό εθνικό συμφέρον να ενισχυθεί η [...] μειονότητα, που σύντομα θα είναι και πλειοψηφία, στη Θράκη
  4) Άνθρωποι ήμαστε λιπών ας υποβάλουν αίτηση στην αμερικάνικη, γερμανική, σουηδική, αυστραλιανή πρεσβεία.

  Παντός θα είμαστε πολύ, πολύ μα πάρα πολύ [...] αν τους αφήσουμε να μένουν στην Ελλάδα, δίνοντας μαζί και το παράδειγμα για άλλους. 70 εκατομμύρια είναι η Τουρκία, αυτοί μας ακόμα έλλειπαν !

 2. avatar !!!!!!!!!!!!!!

  Θα σας αναλάβει και εσάς το γιουσουφάκι του Ερντογάν στην Ελλάδα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει