Κλοπή πετρελαίου και βανδαλισμούς καταγγέλλει ο δήμος Ανωγείων

Παραδόθηκε το υλικό από τις κάμερες που έχουν καταγράψει τους δράστες


ΕΛΛΑΔΑ
20:38
21/11/2017
Κλοπή πετρελαίου και βανδαλισμούς καταγγέλλει ο δήμος Ανωγείων
1
loading

Κρούσματα κλοπής πετρελαίου και βανδαλισμούς μηχανημάτων στα Ανώγεια, καταγγέλλει ο Δήμος. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανωγείων, Μανόλη Καλλέργη, παραδόθηκε στους αστυνομικούς υλικό βιντεοσκόπησης από κάμερες ασφαλείας, όπου διακρίνονται άγνωστα πρόσωπα, που προκαλούν φθορές σε μηχανήματα του Δήμου και προβαίνουν σε κλοπή πετρελαίου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η καταγγελία στην αστυνομία έγινε αυτές τις μέρες, αλλά τα περιστατικά έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι, όπως αναφέρει ο δήμαρχος.

Στο υλικό βιντεοσκόπησης διακρίνονται οι άγνωστοι, να κινούνται στους χώρους δημοτικής αποθήκης, αλλά και σχολικού συγκροτήματος, το οποίο μάλιστα βρίσκεται πλησίον του αστυνομικού τμήματος Ανωγείων.

Ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει: «Ερχόμαστε στη θέση να καταγγείλουμε κρούσματα κλοπής πετρελαίου, αλλά και βανδαλισμούς μηχανημάτων (φορτηγό, απορριμματοφόρο) τα οποία προσπαθήσαμε να αντιμετωπίσουμε με την αλλαγή χώρου στάθμευσης αυτών, είτε στην αποθήκη του Δήμου (χώρος ο οποίος προστατεύεται από φωτισμό και κάμερες), είτε στον χώρο του Περαχωριανού σχολείου, δίπλα στο Αστυνομικό τμήμα»

Η δημοτική αρχή δηλώνει αποφασισμένη να προστατεύσει την περιουσία του Δήμου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ζινονται ορε τετοιανε

    πραγματα στο ρεθεμνο;;; οιιι μωρε ρουλιες ειναι...δεν εσυμβενουνε στη λεβεντοζεννα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει