Υπό κατάληψη βρίσκεται το Πολυτεχνείο από ομάδα αντιεξουσιαστών, δύο περίπου 24ωρα από την 44η επέτειο. Σύμφωνα με τους ίδιους, η κατάληψη πραγματοποιείται για να φέρουν «στο προσκήνιο τη ζωντανή εξέγερση που προσπαθεί να ξαναθεριέψει εδώ κι εκεί σε όλο τον πλανήτη».

Με νέα τους ανακοίνωση που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιατικού χώρου, αναφέρουν ότι «η κατάληψη του Πολυτεχνείου εξελίσσεται με επιτυχία, ήδη οι πρώτοι πολιτικοί στόχοι για αποκλεισμό πολιτικών και κομματικών οργανώσεων, που καπηλεύονται την εξέγερση, έχουν υλοποιηθεί».

Οι καταληψίες καλούν κόσμο «στην ανοιχτή συνέλευση του κατειλημμένου Πολυτεχνείου στις 8 το βράδυ να στελεχώσουν το εγχείρημα, να κάνουμε την εξέγερση πράξη και να συγκρουστούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις».

Σημειώνουν, τέλος, ότι χρειάζονται «φαγητό τσιγάρα και πολεμοφόδια».

Σε προηγούμενη ανακοίνωσή τους, οι αντιεξουσιαστές ζητούσαν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των απεργών πείνας-μελών του Επαναστατικού Αγώνα, των φυλακισμένων που βρίσκονται σε κινητοποίηση, να απελευθερωθούν οι 35 μετανάστες και μετανάστριες που συνελήφθησαν μετά την εξέγερση στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας και οι 8 μετανάστες που βασανίστηκαν στο «κολαστήριο της Πέτρου Ράλλη».

dsg;isdoh1

dsg;isdoh3

dsg;isdoh2

dsg;isdoh4

dsg;isdoh5

dsg;isdoh6

dsg;isdoh7

dsg;isdoh8

dsg;isdoh9

dsg;isdoh10