Μάχη να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι σε αρκετές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας δίνουν τα εκχιονιστικά μηχανήματα.

Σοβαρά είναι τα προβλήματα στο Κιλκίς από τη συνεχή χιονόπτωση. Στο Μαυρονέρι και Αγιονέρι υπήρχε έντονη χιονόπτωση με αποτέλεσμα το οδικό δίκτυο στις περιοχές να παραμένει κλειστό. Στην Παιονία διεκόπη η κυκλοφορία. Οι δρόμοι είναι κλειστοί στα οδικά δίκτυα Ευρωπού προς Πολύπετρο, Καμποχωρίου προς Ρύζια, ενώ αλυσίδες χρειάζονται στο δρόμο από Χωρύγι προς Πολύκαστρο, όπου υπάρχει ένα εκχιονιστικό μηχάνημα που επιχειρεί. Η εθνική οδός προς Ευζώνους είναι ανοιχτή, ενώ στο υπόλοιπο οδικό επαρχιακό δίκτυο είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Τα σχολεία σε όλο το νομό θα παραμείνουν κλειστά.

Θεσσαλονίκη
Υπάρχει χιονόπτωση στην Επανωμή, όπου επιχειρεί αλατιέρα προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος. Κλειστή είναι η επαρχιακή οδό Χορτιάτη – Αγ. Βασιλείου.

Χαλκιδική

Συνεχίζεται η χιονόπτωση στον ορεινό όγκο. Δυσχερής η κυκλοφορία στα βόρεια του Πολυγύρου, που διεξάγεται πάντα με αλυσίδες. Όλα τα διαθέσιμα μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται στα σημεία που υπάρχει πρόβλημα και επιχειρούν διαρκώς. Τα σχολεία σε Πολύγυρο και Αρναία θα παραμείνουν κλειστά.

Πέλλα
Δεκαέξι μηχανήματα βρίσκονται στα σημεία που παρουσιάζονται προβλήματα. Πυκνή χιονόπτωση σε Αλμωπία και Άρνισσα. Το οδικό δίκτυο διατηρείται ανοικτό, ωστόσο η κυκλοφορία διεξάγεται με αλυσίδες. Τα σχολεία σε όλο το νομό θα παραμείνουν κλειστά.

Σέρρες

Έχει διακοπή η κυκλοφορία προς Βροντού. Οι δρόμοι στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο του νομού είναι ανοιχτοί. Τα σχολεία στο νομό θα παραμείνουν ανοιχτά.

Πιερία
Έντονη χιονόπτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ χρειάζονται αλυσίδες σε όλο το οδικό δίκτυο. Η εθνική οδός Θεσσαλονίκης- Πιερίας παραμένει ανοιχτή. Τα σχολεία σε όλο το νομό θα παραμείνουν κλειστά.

Ημαθία
Συνεχίζεται η χιονόπτωση σε όλο τον νομό και μέσα στην πόλη της Βέροιας. Οι δρόμοι παραμένουν ανοιχτοί. Στα χιονοδρομικά κέντρα και στα ορεινά του νομού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες. Τα σχολεία στις περισσότερες περιοχές του νομού θα παραμείνουν κλειστά.