Τον ασκό του Αιόλου φαίνεται ότι άνοιξε η πρόσφατη σύλληψη του Λάκη Γαβαλά, συμβόλου της εγχώριας showbiz των τελευταίων ετών και της γενιάς της… Μυκόνου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επαγγελματική, οικονομική και στενή συγγενική σχέση που διατηρούσε με την αδελφή του Νότα, τον άνδρα της, αλλά και άλλα πρόσωπα του «κύκλου Γαβαλά» και τον «περίεργο πλουτισμό » τους, που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Κάποτε όλοι είχαν να λένε για την ιδιαίτερα στενή σχέση που είχε ο Λάκης Γαβαλάς με τον πρώην γαμπρό και οικονομικό διευθυντή του, Κώστα Πανουσόπουλο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πρόσφατα, συνέβη ένας πρωτοφανής καβγάς, προφανώς για οικονομικά θέματα, μεταξύ των δύο ανδρών στην εταιρία του, αν και ο Λάκης εμπιστευόταν πάντα τυφλά τον πρώην σύζυγο της αδελφής του Νούλης, ο οποίος παρά το διαζύγιο παρέμεινε πολύ κοντά στον επιχειρηματία.

Ο Πανουσόπουλιος, λίγες μέρες μετά το περιστατικό, αποχώρησε από την εταιρία, ενώ κάποιοι λένε ότι απολύθηκε κακήν -κακώς. Αν και η εταιρία είχε ήδη «πάρει την κάτω βόλτα», ο Πανουσόπουλος θεωρείται από πολλούς ότι είχε την απόλυτη ευθύνη για την κατάρρευση της fashion αυτοκρατορίας. Ο ίδιος, ένας μποέμ τύπος, όπως σημειώνει η εφημερίδα, ήταν «ο απόλυτος άρχοντας» στα οικονομικά της εταιρίας. Ήταν παντρεμένος με την αδελφή του Λάκη, Νούλη.

Τα πρόσωπα αυτά, μαζί με την άλλη αδελφή του Λάκη Γαβαλά, Νότα, διαχειρίζονταν από διαφορετικές θέσεις την εταιρία και τώρα η θέση τους είναι… αρκετά δύσκολη μετά την «πτώση» της αυτοκρατορίας… Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φυλακισμένος πλέον επιχειρηματίας στράφηκε με μήνυση εναντίον του πρώην οικονομικού του διευθυντή και στενού του «φίλου», όπως και κατά οκτώ ατόμων, όσον αφορά σε υπεξαιρέσεις 18 εκατομμυρίων ευρώ, που οδήγησαν το «όνειρό του» σε… πανηγυρική κατάρρευση.