Η Αθήνα τις γιορτές είναι στολισμένη, αλλά το βράδυ της Τρίτης, στις 20 Δεκεμβρίου, το πιο λαμπερό σημείο της ήταν το ξενοδοχείο Hilton, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε μια βραδιά αφιερωμένη στους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Turkish Airlines, οι οποίοι αποτελούν τον άμεσο συνεργάτη της εταιρίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Βυζαντινό», βραβεύτηκαν το Aktina Travel, το Marine Tours και το Griffin Travel Marine, για την προσφορά τους στην άνοδο των πωλήσεων της ΤΗΥ, καθώς και το Travel Plan, για τη συνεργασία του με την Turkish Airlines, στην πραγματοποίηση ταξιδιών με ξένους ταξιδιωτικούς πράκτορες στην Ελλάδα το 2011.

Η ζεστή βραδιά, που είχε ως αμφιτρύωνα τη γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Ελλάδα, κ. Γκιουλάι Οζτούρκ, έκρυβε και μια έκπληξη στους παρευρισκόμενους, καθώς η εταιρία κλήρωσε δύο εισιτήρια με διαμονή στην Τουρκία. Η διαμονή θα καλυφθεί από το Garden Inn, νέο μέλος της αλυσίδας των ξενοδοχείων Hilton.

Την κλήρωση πραγματοποίησε η διευθύντρια πωλήσεων του ξενοδοχείου Hilton, κ. Εύα Μπατζάκη, την οποία και ευχαρίστησε η κ. Οζτούρκ για την ζεστή φιλοξενία και την υπέροχη ατμόσφαιρα.

Η Turkish Airlines ευχαρίστησε με αυτόν τον τρόπο τους ταξιδιωτικούς πράκτορες για την προσφορά τους στην ανοδική πορεία της εταιρίας, δείχνοντας παράλληλα πως η σχέση δεν είναι μόνο επαγγελματική.