Παραδόθηκαν στους Δήμους τα λιμάνια Κορίνθου και Κιάτου

«Ικανοί οι δήμαρχοι να διαπραγματευτούν τα λιμάνια»


ΕΛΛΑΔΑ
6:20
01/01/2012
Παραδόθηκαν στους Δήμους τα λιμάνια Κορίνθου και Κιάτου
2
loading

Ολοκληρώθηκε η επίσημη παράδοση της διοίκησης των λιμανιών της Κορίνθου και του Κιάτου στην αρμοδιότητα των δήμων Κορινθίων και Συκιωνίων αντίστοιχα, από τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άδωνη Γεωργιάδη, που για το σκοπό αυτό επισκέφθηκε σήμερα την Κόρινθο.

Ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί όπως ανέφερε αποτελούσε σημαντικό ζήτημα για το δήμο.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας αφού σημείωσε ότι η περιφέρεια έχει βασικό λόγο, ανέφερε ότι οι δήμαρχοι είναι ικανοί να διαπραγματευτούν τα λιμάνια και πρόσθεσε ότι όλοι δίνουν εξετάσεις και κανένας δεν έχει λευκή επιταγή.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης επεσήμανε ότι «η περιφέρεια σε αγαστή, σε άριστη συνεργασία με τους δήμους και τις δημοτικές αρχές και ιδιαίτερα με τους δημάρχους, Κορινθίων και Σικυωνίων διαμορφώνει μία στρατηγική πάνω στο θέμα της αξιοποίησης των λιμένων». «Ήδη», πρόσθεσε «αυτή τη στιγμή δύο μεγάλα λιμάνια έχουν ενταχθεί στο επιχειρησιακό μας πρόγραμμα και τέσσερα σημαντικά αλιευτικά καταφύγια από τα οποία το ένα βρίσκεται στην Κορινθία και το οποίο απεγκλωβίζεται από μία δικαστική αντιδικία και θα πάρει την κατεύθυνση της πραγμάτωσης και της υλοποίησης».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar nikos xasapis

    καλά πως του ξέφυγε αυτός του τσίπρα και κάνει κάτι καλό για την πατρίδα ? απεργίες γρήγορα

  2. avatar ΔΙΑΣ

    τουλαχιστον ο μπουμπουκος ασχολητε με τα προβληματα της επαρχειας

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει