Καλά τα νέα για τους φίλους των χειμερινών σπορ αφού το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ξεκινάει τη λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου! Έτσι οι χιονοδρόμοι και οι φίλοι του βουνού θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά στα λευκά και μάλιστα με εξαιρετικές συνθήκες χιονοδρομίας, με φρέσκο χιόνι αλλά και λιακάδες όπως φαίνεται και από τις μετεωρολογικές προβλέψεις.

Οι 12 πίστες του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων ο καθένας μπορεί να βρει την ιδανική για το επίπεδο του. Αρχάριοι σκιέρ, snowboarders, παιδιά κάθε ηλικίας, οπαδοί του off-pistes μπορούν να βρουν ακριβώς αυτό που θέλουν.

Σε λειτουργία από την αρχή της σεζόν θα είναι το SNOW PARK, που είναι η απόλυτη εμπειρία για freestyle ski και snowboard! Η χρήση του snow park είναι δωρεάν για όλους, με την έκδοση του εισιτηρίου του χιονοδρομικού. Λειτουργούν επίσης σχολές σκι και snowboard με τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν μαθήματα για όλα τα επίπεδα.

Με την έναρξη της φετινής σεζόν ξεκινούν παράλληλα και τα SNOW BUS, τα πολυτελή πούλμαν της εταιρίας Amphitrion που εκτελούν προγραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα και Κόρινθο για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή καθ όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου.

Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι 15 ευρώ με επιστροφή ή 30 ευρώ για τη μεταφορά και το εισιτήριο του χιονοδρομικού (ski pass). Επιπλέον, όσοι τα χρησιμοποιήσουν μπορούν να εξασφαλίσουν σημαντικές εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού και τα μαθήματα σκι.

Τέλος, για 2η συνεχή χρονιά υπάρχει το προνομιακό πακέτο «all inclusive ski Kalavrita» που εξασφαλίζει διαμονή, διατροφή, εισιτήριο για το χιονοδρομικό και ενοικίαση εξοπλισμού από 55 ευρώ το άτομο. Το πακέτο ισχύει για τις καθημερινές από Κυριακή έως και Πέμπτη.