Ο προσωπικός χώρος του καθενός, πρέπει να είναι προστατευμένος από κάθε επιτήδειο που θα επιχειρήσει να τον παραβιάσει.

Αξιόπιστες λύσεις προστασίας είναι οι συναγερμοί, οι ανιχνευτές κίνησης, οι προβολείς και ο ειδικός φωτισμός. Πάνω από 70 τέτοια προϊόντα ασφαλείας, με χαμηλό μάλιστα κόστος, μπορεί να βρει ο καθένας στο Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr.

Οι τιμές των συναγερμών στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα Me&home by Getitnow.gr, ξεκινάνε από μόλις 7 ευρώ! Το σετ με 3 μίνι αυτόματους συναγερμούς, AVIDSEN 610323 εξασφαλίζει σιγουριά καθώς τοποθετούνται στις πόρτες και αν κάποιος τις παραβιάσει ενεργοποιούνται και χτυπάνε.

Το video review του Me&home by Getitnow.gr, που ακολουθεί, δίνει απαντήσεις και εξηγεί τα πάντα σε σχέση με τους συναγερμούς.

Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία προϊόντων για «Σένα και το Χώρο σου» που το Me&home by Getitnow.gr διαθέτει, είναι οι συσκευές ειδικού φωτισμού που μπορούν να μετατρέψουν το σπίτι σε έναν πιο άνετο, αλλά και ασφαλή χώρο.

Το χαμηλό κόστος είναι και πάλι εγγυημένο, αφού μιλάμε για το Me&home by Getitnow.gr, με τις τιμές των προϊόντων ειδικού φωτισμού να ξεκινάνε από μόλις 4,94 ευρώ!

Οι πιθανές χρήσεις του ειδικού φωτισμού που μπορεί να κάνει τη ζωή μας ευκολότερη, εξηγούνται σε ένα video review του Me&home by Getitnow.gr: