Ελεγκτές σφράγισαν κατάστημα στα Χανιά

Εντατικοί έλεγχοι σε όλες τις περιοχές


ΕΛΛΑΔΑ
21:25
27/05/2017
Ελεγκτές σφράγισαν κατάστημα στα Χανιά
2
loading

Εφαρμόζοντας στην πράξη την εντολή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων για εντατικοποίηση των ελέγχων στις τουριστικές περιοχές, την Παρασκευή κλιμάκιο οικονομικών ελεγκτών της εφορίας Χανίων πραγματοποίησε ελέγχους στην περιοχή του Πλατανιά.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις σε ένα κατάστημα το οποίο σφραγίστηκε για ένα 48ωρο, ουσιαστικά για το Σαββατοκύριακο.

Μόλις πριν από τρεις ημέρες με νέα του εγκύκλιο, ο Διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, έδωσε το «σήμα» για εντατικοποίηση των ελέγχων στο επίκεντρο των οποίων μπαίνει τόσο ο έλεγχος εκπλήρωσης των φορολογικών υποχρεώσεων, της τήρησης των βιβλίων και της έκδοσης των φορολογικών στοιχείων, όσο και η καταγραφή πληροφοριών για τη συμπεριφορά των φορολογουμένων, οι οποίες καταχωρούνται και αξιοποιούνται για τη διενέργεια περαιτέρω ενεργειών της Φορολογικής Διοίκησης, με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό της αποκρυβείσας φορολογητέας ύλης για φορολογούμενους που ασκούν οποιαδήποτε δραστηριότητα ή διακινούν αγαθά.

Οι έλεγχοι θα διενεργούνται σε ημερήσια βάση, συμπεριλαμβανομένων των αργιών, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες.

Περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη στο flashnews.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar season

    απο απριλη μεχρι οκτωβρη αυτα τα μερη δεν ειναι κλειστα ποτε .

  2. avatar Χαχα

    Δεν γνωρίζω σε τι είδους κατάστημα επεβλήθη η ποινή( ειναι για 48 ώρες-Σάββατο Κυριάκο). Αν λοιπόν ειναι κλειστό τότε που ειναι η τιμωρία. Γι αυτό πρέπει οι ποινές κλεισίματος πρέπει να ειναι για εργάσιμες μέρες .

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει