Το Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα με χιλιάδες είδη για «Σένα το Χώρο σου», διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό και στέλνει 2 τυχερούς στη Μαδρίτη για να απολαύσουν από κοντά έναν αγώνα της «Βασίλισσας της Ευρώπης», Ρεάλ!

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από το Me&home by Getitnow.gr σε συνεργασία με την εταιρεία-ηγέτη των ξυριστικών μηχανών, Braun.

Με κάθε αγορά ξυριστικής μηχανής Braun από το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα Me&home by Getitnow.gr, συμμετέχεις αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις το μεγάλο δώρο: ένα τριήμερο ταξίδι στην Μαδρίτη καθώς και τα εισιτήρια για να παρακολουθήσεις έναν αγώνα της Ρεάλ μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Οι ξυριστικές μηχανές της Braun αποτελούν το απόλυτο αντρικό χρηστικό γκάτζετ, καθώς συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία ξυρίσματος, με τον ξεχωριστό σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα της εταιρείας. Οι 3 διαφορετικές σειρές ξυριστικών μηχανών της Braun αποτελούν εγγύηση ότι κάθε άντρας θα βρει αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Η Σειρά 3 διαθέτει σύστημα τριπλής δράσης «FreeFloat», αυξημένη ταχύτητα μοτέρ και πλέγμα «SensoFoil», για καλύτερο ξύρισμα ακόμα και κάτω από το ντους.

Η Σειρά 5 προσφέρει εξαιρετικό ξύρισμα σε προβληματικές περιοχές, διαθέτει τον πατενταρισμένο ενδιάμεσο κόπτη «ActiveLift», μοναδικό πλέγμα «OptiFoil» και κεφαλή ξυρίσματος που προσαρμόζεται στις καμπύλες του δέρματος.

Τέλος, η πλέον προηγμένη Σειρά 7 με την επαναστατική τεχνολογία «sonic», προσφέρει έναν εντυπωσιακό αριθμό 10.000 μικροδονήσεων σε κάθε κίνηση για το απόλυτα λεπτομερές και άνετο ξύρισμα.

Επισκεφθείτε τώρα το Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr, επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές και πραγματοποιήστε τις πιο έξυπνες αγορές για εσάς και τον χώρο σας.

Η προσφορά ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσα από το site του www.meandhome.gr έως το τέλος Δεκεμβρίου και για τα μοντέλα Braun Series 3, Series 5, Series 7.