Εγκύκλιος με την οποία θα ρυθμίζονται θέματα εφαρμογής της εργασιακής εφεδρείας πρόκειται να εκδοθεί, το αργότερο έως αύριο το μεσημέρι.

Στην εγκύκλιο, την οποία επεξεργάζονται τα συναρμόδια υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης θα αποσαφηνίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι εξαιρούνται από την εφαρμογή του μέτρου της εφεδρείας οι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν συγκεντρώνουν προϋποθέσεις για συνταξιοδότηση με πλήρη σύνταξη μέχρι τις 31/12/2013.

Σιωπηρή παράταση δύο ημερών αναμένεται να δοθεί στους δημόσιους υπαλλήλους και τους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, προκειμένου να δηλώσουν τα χρόνια ασφάλισής τους, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η προθεσμία της… «αυτοαπογραφής» έληγε σήμερα, ωστόσο αρκετοί είναι οι υπάλληλοι που δεν έχουν υποβάλει ακόμη την δήλωση των ετών ασφαλισής τους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.