Στόχος μιας ομάδας 30 φοιτητών έγινε ο καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακείμ Γρυσπολάκης οι οποίοι του επιτέθηκαν πετώντας αυγά και γρονθοκοπώντας τον.

Το περιστατικό συνέβη χθες το πρωί μπροστά στα έκπληκτα μάτια 130 περίπου φοιτητών οι οποίοι ήταν στο αμφιθέατρο την ώρα της επίθεσης. Οι δράστες μάλιστα έμειναν μέσα στο αμφιθέατρο για περισσότερη από μισή ώρα ωνάζοντας συνθήματα κατα του πρώην πρύτανη.

«Γι’ αυτό είχα προετοιμαστεί καθώς τους τελευταίους 2-3 μήνες υπήρχε μια καθημερινή ροή εμπρηστικών μηνυμάτων εκ μέρους κάποιων ανθρώπων που βρήκε ανταπόκριση απο ομάδα φοιτητών. Όπως έλεγαν και χθες στόχος είναι ο χουντικός επίτροπος, ο δοσίλογος Γρυσπολάκης. Με αποκαλούν με αυτό τον τρόπο γιατί βάση του νόμου έχει οριστεί μια οργανωτική επιτροπή απο πέντε καθηγητές, τους αρχαιότερους, οι οποίοι θα οργανώσουν την εκλογή του συμβουλίου ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το Πολυτεχνείο το 2012. Διότι ο προυπολογισμός του, βάση του νέου Νόμου, θα πρέπει να εγκριθεί απο το συμβούλιο» είπε στο flashnews.gr ο κ. Γρυσπολάκης.

Ο πρώην πρύτανης είπε ότι στην επίθεση που δέχθηκε ήταν παρόντες αντιπρύτανης και πρόεδρος του τμήματος που προσπάθησαν να αποτρέψουν τους επιτιθέμενους παροτρύνοντάς τους να βγούν έξω απο το αμφιθέατρο.