«Τέλος καλό, όλα καλά» δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου Πέτρος Σούλας μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης για την εξουδετέρωση και την απομάκρυνση της βόμβας από βενζινάδικο της περιοχής.

«Παρά την ταλαιπωρία που υπέστησαν οι συμπολίτες μας, έγινε εν τέλει κατανοητό από όλους πως η επιχείρηση ήταν αποκλειστικά και μόνο για την ασφάλειά τους» συμπλήρωσε ο κ. Σούλας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, αναφερόμενος στη διαδικασία της οργανωμένης επιχείρησης για την απομάκρυνση του τοπικού πληθυσμού, ο δήμαρχος τόνισε πως όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς προβλήματα. Τα δημοτικά λεωφορεία από τις 6.30 το πρωί βρισκόταν στις στάσεις για τη μεταφορά των δημοτών στους χώρους υποδοχής, ενώ η προσέλευση ήταν υποτονική καθώς το μεγαλύτερο μέρος των κατοίκων μετακινήθηκαν με ίδια μέσα. Ιδιαίτερη ήταν η μέριμνα για την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ και των ανθρώπων με προβλήματα υγείας, καθώς ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου φρόντισε για την ασφαλή μεταφορά, φιλοξενία και επιστροφή τους από τους χώρους υποδοχής αλλά και από ξενοδοχείο, που μίσθωσε ο δήμος.

Από Twitter τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη

Συγχαρητήρια στις επιχειρησιακές δυνάμεις για την εξουδετέρωση της βόμβας στο Κορδελιό, έδωσε μέσω Διαδικτύου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις επιχειρησιακές μονάδες για την επιτυχή απενεργοποίηση της βόμβας στο #Κορδελιο» έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.