Μια νέα πρωτοποριακή συσκευή που υπόσχεται να βοηθήσει στο δύσκολο έργο του να είσαι… γονιός παρουσιάζει το Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr.

Ανάμεσα στα χιλιάδες για «Εσάς και το Χώρο σας» που το Me&home by Getitnow.gr διαθέτει, βρίσκεται και το απόλυτο gadget για νέους γονείς.

Ένα πρωτοποριακό organizer για το μωρό παρουσιάζει το Me&home by Getitnow.gr και στο βίντεο που ακολουθεί μας απαριθμεί όλα τα πλεονεκτήματα που μπορεί και προσφέρει.

Το itzbeen baby care timer διαθέτει τέσσερις χρονομετρητές ώστε να προειδοποιεί τους γονείς πότε χρειάζεται να αλλάξουν την πάνα του μωρού τους, πότε είναι το επόμενο γεύμα του, πόση ώρα κοιμάται και για όποια άλλη φροντίδα μπορεί να χρειαστεί.

Με τη βοήθεια του ειδικού αυτού organizer, που το Me&home by Getitnow.gr προσφέρει, η καθημερινή φροντίδα του μωρού γίνεται παιχνίδι.

Αν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε το πρωτοποριακό organizer επισκεφτείτε το κορυφαίο ηλεκτρονικό κατάστημα Me&home by Getitnow.gr, www.meandhome.gr και παραλάβετε τη συσκευή στο χώρο σας.