Μια νέα σειρά πλυντηρίων ρούχων με την τεχνολογία «Eco Bubble» και με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση παρουσίασε η Samsung.

Το βασικό χαρακτηριστικό της τεχνολογίας «Eco Bubble» είναι η δημιουργία φυσαλίδων αφρού, οι οποίες διαπερνούν τις ίνες των ρούχων, επιτρέποντας έτσι το βαθύ και απαλό καθαρισμό τους χωρίς φθορές. Παράλληλα, η ενεργειακή κλάση Α+++ καθιστά τα νέα πλυντήρια ρούχων τα πιο αποδοτικά στον κόσμο σε επίπεδο εξοικονόμησης ενέργειας.

Η τεχνολογία «Eco Bubble» διαλύει τέλεια το απορρυπαντικό χρησιμοποιώντας αέρα και νερό. Αυτό συμβαίνει πριν ξεκινήσει ο κύκλος πλύσης με αποτέλεσμα τα ρούχα να πλένονται στις ενεργές φυσαλίδες και όχι σε απορρυπαντικό που απλά έχει ανακατευτεί με το νερό.

Οι φυσαλίδες που δημιουργούνται με αυτήν τη διαδικασία διεισδύουν 40 φορές πιο γρήγορα στις ίνες των ρούχων απ’ ότι ο παραδοσιακός αφρός των συμβατικών πλυντηρίων. Έτσι, οι λεκέδες απομακρύνονται άψογα, ενώ αποτρέπονται τα ίχνη απορρυπαντικού πάνω στα υφάσματα.

Επιπλέον, ενώ τα συμβατικά πλυντήρια πλένουν σε υψηλές θερμοκρασίες, τα πλυντήρια με τεχνολογία Eco Bubble μπορούν και πλένουν τέλεια τα ρούχα σε χαμηλές θερμοκρασίες νερού. Με αυτόν τον τρόπο, εξαλείφεται η ανάγκη να θερμαίνεται το νερό και μειώνονται οι δαπάνες ηλεκτρικού ρεύματος κατά 70%. Ως εκ τούτου, τα πλυντήρια με τεχνολογία «Eco Bubble» έχουν βαθμολογηθεί με την ενεργειακή κλάση Α+++, την υψηλότερη στον κόσμο για πλυντήρια ρούχων.

Η τέλεια πλύση σε χαμηλές θερμοκρασίες καθιστά τα νέα πλυντήρια της Samsung ιδανικά για ευαίσθητα υφάσματα, όπως μετάξι και μαλλί, καθώς επίσης και για αδιάβροχα ρούχα και για υφάσματα εξωτερικού χώρου, τύπου Gore-Tex. Επίσης, χάρη στην τεχνολογία του πλυντηρίου, ο κάδος παραμένει καθαρός, χωρίς δυσάρεστες οσμές.

Επιπλέον, χάρη στον κομψό σχεδιασμό και την τεχνολογία αιχμής, η νέα σειρά πλυντηρίων Samsung «Eco Bubble» παρέχει τον τέλειο συνδυασμό ενεργειακής απόδοσης, τέλειας πλύσης και εκλεπτυσμένης εμφάνισης.

Τέλος, η νέα σειρά πλυντηρίων ρούχων της Samsung διατίθεται σε διαφορετικές χωρητικότητες, για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε καταναλωτή και αποτελείται από τα εξής μοντέλα: WF1124XAC(12kg), WF0804Y8E2 (8kg), WF1802WPV2 (8kg) και WF1702WPV2 (7kg).