Αρουραίοι ροκάνισαν τα καλώδια για τον φωτισμό του μεγάλου τούνελ της περιφερειακής οδού του Βόλου και η σήραγγα έμεινε στο σκοτάδι, για πολλές ημέρες, με μεγάλους κινδύνους για την ασφάλεια των χιλιάδων αυτοκινήτων που διέρχονται καθημερινά.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βόλου, Θανάσης Σταυρίδης, ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι οι αρουραίοι κατάφεραν να μπουν στους μετασχηματιστές και έφαγαν τα καλώδια, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση του τούνελ.

Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε έπειτα από πέντε ημέρες και στο μεταξύ λειτούργησε η γεννήτρια που υπάρχει για έκτακτα περιστατικά -και για τον αερισμό του τούνελ- ωστόσο υπήρχαν πολύωρες διακοπές, επειδή εξαντλήθηκε το πετρέλαιο.

Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος τροφοδότησε τη γεννήτρια με πετρέλαιο και παράλληλα, συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Βόλου προσπαθούσαν να αποκαταστήσουν τις βλάβες που προκάλεσαν οι αρουραίοι.

Σήμερα, η ηλεκτροδότηση της μεγάλης σήραγγας του Περιφερειακού αποκαταστάθηκε, χωρίς, στο μεταξύ, να σημειωθεί τροχαίο ατύχημα.