Ο πολυδιαφημιζόμενος Αρτέμης Σώρρας όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα, εν μέσω των μνημονίων και δήλωνε «σωτήρας» του ελληνικού λαού, έλεγε ότι δεν έχει πολιτικές βλέψεις και μόνος σκοπός του ήταν να σώσει την Ελλάδα ως πατριώτης…

Σήμερα τα πράγματα άλλαξαν. Τα λεφτά από 600 δισ. δολάρια «αβγάτισαν» και έγιναν 2,8 τρισ. δολάρια, ενώ θέλει να κάνει κόμμα και να κατέβει στις εκλογές για να μπει στη Βούλη.

Ο Σώρρας εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή «Όλα ξεκόλλα» του ΑΝΤ1 όπου είπε ότι θα είναι υποψήφιος με τον φορέα του στις επόμενες εκλογές, και φυσικά ότι διαθέτει εκατοντάδες δισεκατομμύρια.

Ο κ. Σώρρας επέμεινε ότι είναι διαχειριστής έξι ομολόγων αξίας 600 δισ., τα οποία διαθέτει στον ελληνικό λαό για να εξοφλήσει τα χρέη του στην εφορία και τις τράπεζες.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα λεφτά… Υποστήριξε ότι είναι διαχειριστής ενός συμβολαίου 2,8 τρισ. δολαρίων από το αμερικανικό δημόσιο.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο η «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει μετατραπεί σε πολιτικό φορέα και στις επόμενες εκλογές ο Αρτέμης Σώρρας θα κάνει κόμμα και θα είναι υποψήφιος.

«Είμαστε πια πολιτικός φορέας και θα κατέβω στις εκλογές ως “Ελλήνων Συνέλευσις” με στόχο την απελευθέρωση της Ελλάδας», είπε.