«Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου σε πολυκατάστημα»

Η καταγγελία μιας μητέρας στην Κρήτη


ΕΛΛΑΔΑ
13:02
23/12/2016
«Προσπάθησαν να αρπάξουν το παιδί μου σε πολυκατάστημα»
loading

Ένα απίστευτο περιστατικό αρπαγής του παιδιού της καταγγέλει μια Χανιώτισσα μητέρα σε γνωστό πολυκατάστημα Συγκεκριμένα όπως καταγγέλλει η ίδια, χθες την ώρα που βρισκόταν σε γνωστό πολυκατάστημα των Χανίων μαζί με τα δυο της παιδιά και με οικεία πρόσωπα, είδε μπροστά στα μάτια της την απόπειρα απαγωγής του παιδιού της, όπως τουλάχιστον η ίδια καταγγέλλει.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Σύμφωνα πάντα με τον ισχυρισμό της μητέρας, την ώρα που η μικρή της κόρη περιπλανιόταν μόνη της ανάμεσα στα παιχνίδια 5 ή 6 άτομα την άρπαξαν από τους ώμους και προσπάθησαν να φύγουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Για καλή της τύχη όμως τα μάτια της ήταν καρφωμένα πάνω στην μικρή της κόρη και αντιλήφτηκε αμέσως αυτό που πήγαινε να συμβεί.

Σαστισμένη άρχιζε να φωνάζει ενώ μάλιστα ο άνδρας που άρπαξε την κόρη της είχε το θράσος να της χαμογελάσει και να της πει ότι έκανε...λάθος!

Η μητέρα του παιδιού λόγω του σοκ που υπέστη δεν κάλεσε την αστυνομία. Ωστόσο η ίδια αποφάσισε να ενημερώσει τον κόσμο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σε μια προσπάθεια να αφυπνίσει τους γονείς ώστε να είναι προσεκτικοί με τα παιδιά τους.

Περισσότερες ειδήσεις για την Κρήτη στο flashnews.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει