Και στις Σέρρες θα «κηδευτεί» ο Φιντέλ Κάστρο

Ένας πολίτης κόλλησε κηδειόχαρτα στην πόλη με το όνομα του Κουβανού ηγέτη


ΕΛΛΑΔΑ
22:24
29/11/2016
Και στις Σέρρες θα «κηδευτεί» ο Φιντέλ Κάστρο
3
loading

Ταυτόχρονα με την Κούβα, η κηδεία του ιστορικού ηγέτη Φιντέλ Κάστρο θα «τελεστεί» και στη Νέα Ζίχνη Σερρών, καθώς ένας πολίτης γέμισε την πόλη με κηδειόχαρτα του «πολυαγαπημένου» του πολιτικού. Η κίνηση του αυτή έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις στους δημότες της πόλης.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο youtube το epiloges.tv...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Fonias

  Αυτός ο Οργανισμος Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης ποιό θεωρεί όριο της φτώχιας΄? διότι από όσο βλέπουμε όλοι και ξέρουμε όλοι οι Ρομά δεν έχουν και ιδιαίτερη ανάγκη. Δεν είδα να κάνει κάτι αυτός οργανισμός για τους Ελληνες που πεινάνε ή για τα παιδάκια που λιποθυμούν στα σχολεία κτλ.
  Οι περισσότεροι από τους Ρομά κάνουν παιδιά για να τα βγάζουν στην ζητιανιά και πηγαίνουν από τους πρώτους να εισπράττουν επιδόματα πολυτέκνων και τύπου Α21.

 2. avatar papaki1280

  Και αυτό το [...] ψηφίζει για το μέλλον των παιδιών μου... Από ψυχιατρική εξέταση θα πρέπει να περνάνε όλοι όσοι βρίσκονται στους εκλογικούς καταλόγους.

 3. avatar Serapis

  Και στις Σέρρες θα «κηδευτεί» ο Φιντέλ Κάστρο
  Ένας πολίτης κόλλησε κηδειόχαρτα στην πόλη με το όνομα του Κουβανού ηγέτη.

  Όποιος δεν μπορεί με τα χρήματα των ΕΛΛΗΝΩΝ φορολογούμενων να πάει ταξίδι στην Κούβα για 5 μέρες κάνει την κηδεία στο χωριό του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει