Το Junior της Goody’s, το αγαπημένο γεύμα των παιδιών, επεκτείνει τη συνεργασία του με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο και μαθαίνει τα πάντα στα παιδιά για τους δεινόσαυρους.

Από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2011, σε όλα τα εστιατόρια Goody’s με κάθε αγορά γεύματος Junior οι μικροί μας φίλοι αποκτούν μία από τις οκτώ διαφορετικές φιγούρες δεινοσαύρων και μία πρόσκληση για δωρεάν είσοδο στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Η κάθε φιγούρα δεινοσαύρου συνοδεύεται από φυλλάδιο με την ιστορία και τα χαρακτηριστικά του δεινοσαύρου, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την ευκαιρία στο παιδί να γνωρίσει την συναρπαστική ζωή των προϊστορικών ζώων, μέσω του αγαπημένου τους γεύματος.

Επιπλέον, μετά από κλήρωση, 1700 παιδιά θα κερδίσουν μεγάλους λούτρινους δεινόσαυρους ενώ 200 σούπερ τυχεροί θα κερδίσουν μία οικογενειακή πρόσκληση για επίσκεψη στο νέο μουσείο δεινοσαύρων που θα ανοίξει αρχές του 2012!

Το Junior αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή για τους μικρούς επισκέπτες των εστιατορίων Goody’s δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό μενού με τις γεύσεις που προτιμούν σε διαφορετικούς απολαυστικούς συνδυασμούς, ενώ πάντα προσφέρει στους αγαπημένους του φίλους ιδιαίτερος τρόπους ψυχαγωγίας με παιδαγωγικό χαρακτήρα.