Τέσσερις τρόποι για να μειώσετε το φαγητό που καταλήγει στους… κάδους του εστιατορίου σας

Από την προετοιμασία των φαγητών μέχρι τα μισογεμάτα ακόμα πιάτα που δεν έφαγαν οι πελάτες


ΕΛΛΑΔΑ
14:34
12/09/2016
Τέσσερις τρόποι για να μειώσετε το φαγητό που καταλήγει στους… κάδους του εστιατορίου σας
loading

Σύμφωνα με τον Andrew Siskind στο pos.toasttab.com (Restaurant Software Company), υπάρχουν μερικοί τρόποι που μπορούν να βοηθήσουν κάθε μαγαζάτορα να μειώσει τα απόβλητα από το φαγητό στο εστιατόριο του.

Δυστυχώς πλέον μιλάμε για μία τεράστια απώλεια τροφής, με το 1/ 3 των τροφών που παράγονται για κατανάλωση να καταλήγουν στους κάδους απορριμμάτων, δηλαδή μιλάμε για 1,3 τόνους χαμένου φαγητού παγκοσμίως το χρόνο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει