Παίζει τάβλι και οδηγεί αυτοκίνητο στα 101 του χρόνια

Ο υπεραιωνόβιος της Ξηρολίμνης Κοζάνης - Δείτε το βίντεο


ΕΛΛΑΔΑ
16:54
18/07/2016
Παίζει τάβλι και οδηγεί αυτοκίνητο στα 101 του χρόνια
2
loading

Παίζει τάβλι και οδηγεί αυτοκίνητο και μετά τα 100 του χρόνια. Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης  αν και 101 ετών,ζει μια κανονική ζωή όπως όλοι οι άλλοι κάτοικοι του χωριού. Ο υπεραιωνόβιος της Ξηρολίμνης, όπως τον αποκαλούν οι συγχωριανοί του στην Κοζάνη δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα του.

Σύμφωνα με το xirolimni.blogspot.gr οι δύο γηραιότεροι Πόντιοι του χωριού  είναι ο κ.Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης 101 χρονών και η κ. Ελένη Γρηγοριάδου 94 χρονών. Τα χρόνια που μετρούν στη ζωή όμως δεν τους εμποδίζουν σε τίποτα να έχουν μια φυσιολογική ζωή. Αγαπημένη συνήθεια του κ. Κωνσταντίνου το τάβλι, το οποίο αποτελεί καθημερινή του ασχολία.

1

Κι αν θελήσει να πάει και καμία βόλτα στο διπλανό χωριό, θα πάρει το αυτοκίνητο του και θα το επισκεφθεί, αφού παρά το προχωρημένο της ηλικίας του εξακολουθεί και οδηγεί ακόμη.2

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar SER 30

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ . ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟΥ ( ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 0 0 ) ΚΥΡΙΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ( ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ) ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΕΙΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΑΣ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ . ΣΗΜ : ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΣΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ , ΕΔΩ ΟΙ ΟΧΤΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΟΔΗΓΟΙ ( ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΑ ) ΑΓΡΟΤΙΚΩΝΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΔΗΓΑΝΕ ΑΝΕΥ ΔΙΠΛΩΜΑ Ο ΚΥΡΙΟΥΛΗΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ ? ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΘΩ .

  2. avatar σα

    Λεβέντης!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει