O Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel για τη Γιορτή της Μητέρας στις 8 Μαΐου τιμά τη Μητέρα SOS και στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS προσφέροντας καλοκαιρινές διακοπές σε δύο Σπίτια των Παιδικών Χωριών SOS Bάρης στο all-inclusive ξενοδοχείο Grecotel Lakopetra Beach.

Η Μητέρα SOS είναι το βασικό πρόσωπο αναφοράς για τα παιδιά που ζουν και μεγαλώνουν στα Παιδικά Χωριά SOS προσφέροντας με τη  σταθερή και ζεστή παρουσία της, αγάπη, φροντίδα, στήριξη και σιγουριά για να μεγαλώσουν σ’ ένα περιβάλλον ασφάλειας που θα καλύπτει όλες τις φυσικές, ψυχοσυναισθηματικές και κοινωνικές τους ανάγκες. Αναλαμβάνει υπεύθυνα την ανατροφή παιδιών που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να μεγαλώσουν κοντά στη φυσική τους οικογένεια βοηθώντας τα να αναπτυχθούν και να ενταχθούν ως ενήλικα και ανεξάρτητα άτομα δημιουργικά στην κοινωνία.

Στελέχη του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, στα πλαίσια δραστηριοτήτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επισκέφτηκαν το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις τους, ενώ τα παιδιά υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό το νέο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο ξενοδοχείο Grecotel Lakopetra Beach.

Το Lakopetra Beach στην Κ. Αχαΐα Πελοποννήσου προσφέρει ιδανικές διακοπές για όλη την οικογένεια σε ένα μαγευτικό περιβάλλον με φωτεινά δωμάτια σε κήπους, προστατευμένη παραλία για τα παιδιά, δραστηριότητες, πισίνες με νεροτσουλήθρες, πληθώρα σπορ, πλούσιο μπουφέ, γλυκά, αναψυκτικά και σνακ όλη την ημέρα και βέβαια το χαμόγελο και τη φροντίδα των ανθρώπων της Grecotel.

Σημειώνεται ότι τα Παιδικά Χωριά SOS Eλλάδος είναι Φιλανθρωπικό Σωματείο ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Με τις δομές των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης, Θεσ/κης, Θράκης, Ηρακλείου Κρήτης, των Κέντρων Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας Αθήνας, Αλεξανδρούπολης, Ηρακλείου Κρήτης, Θεσ/κης, Καλαμάτας και Κομοτηνής, τις Στέγες Νέων Π. Φαλήρου και Θεσ/κης, τον Ξενώνα SOS-ELIZA και τα Εργαστήρια έκφρασης & δημιουργικής απασχόλησης, τα παιδιά που φιλοξενούνται αναπτύσσονται με ασφάλεια και συμμετέχουν στην κοινωνική ζωή.