Σε μικρή απόσταση από το σπίτι που μένει ο χρυσαυγίτης Γιώργος Ρουπακιάς, βρέθηκαν νωρίτερα το μεσημέρι, περίπου 200 άτομα του αναρχικού χώρου, που πριν συμμετείχαν στην αντιφασιστική πορεία, στα Πετράλωνα.

«Η παρουσία του φασίστα εκτελεστή Γιώργου Ρουπακιά στη γειτονιά του Ταύρου, δίπλα ακριβώς από τα Πετράλωνα όπου δολοφονήθηκε ένα άλλο θύμα των ναζιστικών “ταγμάτων εφόδου”, ο Σαχτζάτ Λουκμάν, δε μπορεί παρά να μας γεμίζει οργή. Χωρίς καμιά αυταπάτη για το ρόλο του κράτους και του αστικής δικαιοσύνης που εξέθρεψαν το ναζιστικό σκιάχτρο, δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των κατοίκων και των συλλογικοτήτων της περιοχής», ανέφεραν, μεταξύ άλλων, σε κείμενο που μοίρασαν τα άτομα που συμμετείχαν στην κινητοποίηση.

Έξω από το σπίτι όπου μένει ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, βρισκόντουσαν ισχυρότατες δυνάμεις των ΜΑΤ και επιπλέον οι αστυνομικοί που τον φυλάσσουν σε 24ωρη βάση.

Οι αντιεξουσιαστές έφθασαν κοντά στην πολυκατοικία, όπου μένει ο Ρουπακιάς και φώναξαν αντιφασιστικά συνθήματα αλλά οι αστυνομικές δυνάμεις δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν πιο κοντά και μετά από λίγη ώρα έφυγαν χωρίς να δημιουργηθεί κάποια ένταση.