Κατακόρυφα αναμένεται να αυξηθούν οι επισκέπτες στο νομό Τρικάλων το επόμενο χρονικό διάστημα, λόγω του Πάσχα, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στο δήμο Τρικκαίων για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και πληροφόρηση πολιτών, τουριστών, επισκεπτών, από την ερχόμενη Μεγάλη Εβδομάδα.

Στο κέντρο της πόλης, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, στην κεντρική πλατεία (Ηρώων Πολυτεχνείου) ετοιμάζεται ήδη το Κέντρο Τουριστικών Πληροφοριών (infokiosk). Μαζί με το δεύτερο Κέντρο, που θα λειτουργήσει στο Τζαμί, θα αποτελούν τους δύο κόμβους πληροφόρησης στο συνεχώς αυξανόμενο ρεύμα επισκεπτών στην πόλη των Τρικάλων.

Στο Κέντρο θα υπάρχει πληροφοριακό υλικό για τα αξιοθέατα της πόλης και του νομού, αφού έχουν ήδη ζητηθεί έντυπα από τους άλλους Δήμους και φορείς πολιτισμού της περιοχής. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα μπορούν να πληροφορούνται ειδικές διαδρομές, σημεία ενδιαφέροντος, οτιδήποτε είναι χρήσιμο και τους αφορά. Σε επόμενο διάστημα, επισημαίνεται ακόμα, θα υπάρχει χώρος στάθμευσης ποδηλάτων, που θα αποτελούν κομβικό σημείο, μαζί με τις βάρκες στον Ληθαίου, για τους περιπάτους στην πόλη.