Σε εξέλιξη παραμένουν οι πυρκαγιές σε τέσσερα μέτωπα σε Λακωνία, Αρκαδία, Ναύπακτο και Αχαΐα ενώ το Πυροσβεστικό Σώμα έχει βυθιστεί στο πένθος για την απώλεια του διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου που έχασε τη ζωή του πάνω στο καθήκον, σε πυρκαγιά στο Βαθύ Ανατολικής Μάνης.

Στις υπηρεσίες των Σωμάτων Ασφαλείας οι σημαίες θα κυματίζουν σήμερα μεσίστιες για την κηδεία του άτυχου Κωνσταντίνου Καστρή.

Σε εξέλιξη παραμένουν οι φωτιές στη Λακωνία, τη Ναύπακτο, την Αχαΐα και την Αρκαδία ενώ  υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στη Βαρδαλή Δομοκού.

Στο Βαθύ Λακωνίας μάχη με τις φλόγες δίνουν 49 πυροσβέστες και 40 άτομα πεζοπόρο τμήμα με 20 οχήματα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης στο Δερβένι Αρκαδίας συμμετέχουν 125 πυροσβέστες και ένα πεζοπόρο τμήμα με 8 οχήματα ενώ ρίψεις νερού κάνουν ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη.

Στη Γαβρόλιμνη Ναυπάκτου επιχειρούν 20 πυροσβέστες και 19 άτομα πεζοπόρο με 10 οχήματα και τέλος στο Γιαννισκάρι Αχαΐας 42 άνδρες και 37 άτομα πεζοπόρο τμήμα με 18 οχήματα ενώ ρίψεις νερού κάνουν 2 αεροσκάφη. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της πυροσβεστικής.