Στην εποχή που το ευρώ έχει αξία, στον καιρό που η οικονομία δεν είναι επιλογή αλλά ανάγκη, η Turkish Airlines προσφέρει τη δυνατότητα να πετάξετε ξοδεύοντας με 119 ευρώ, χωρίς τους φόρους αεροδρομίου, από την πόλη της Αθήνας.

Ντίσελντορφ, Αμβούργο, Στοκχόλμη, Λυών, Πράγα, Νις, Βερολίνο, Φρανκφούρτη, Κολωνία, Μόναχο, Λονδίνο, Παρίσι, Βαρκελώνη, Δουβλίνο, Μαδρίτη, Γκέτεμποργκ, Ελσίνκι, Βρυξέλλες, Κοπεγχάγη, Όσλο, Βαλένθια, Τουλούζ, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Κίεβο, Οδησσός, Ντονέτσκ, Αικατερινούπολη, Ντνιεπροπέτροφσκ, είναι επίσης ορισμένοι από τους προορισμούς που το κόστος είναι 119 ευρώ για ένα εισιτήριο με επιστροφή.

Ακόμα μπορείτε να πετάξετε στην Αλεξάνδρεια, τη Βηρυτό, το Τελ Αβίβ και το Κάιρο με 160 ευρώ, στην Μπανγκόγκ με 349 ευρώ, στο Πεκίνο και το Χονγκ Κονγκ με 389 ευρώ, στη Σεούλ με 499 ευρώ και στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας με 529 ευρώ. Αν όλα αυτά είναι πολύ μακρινά για σας, το Τορίνο, έβδομος σταθμός της ΤΗΥ στην Ιταλία απέχει μόλις… 200 ευρώ!

Τελικά ο γύρος του… κόσμου παραμένει ένα σταθερό όνειρο για πολλούς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να κοστίζει και μια περιουσία.