Το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια έχει θέσει σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας στην ΠΑΘΕ (Πατρών-Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων), από τον κόμπο Πλατυκάμπου μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο στο Μεγάλο Μοναστήρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των Ι.Χ., των φορτηγών και των λεωφορείων, από τον Κόμβο Πλατυκάμπου μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο Μεγάλου Μοναστηρίου.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές:

1. Όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη, θα εκτρέπονται από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου προς την παλαιά εθνική οδό Λάρισας Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον Π.Α.Θ.Ε. από τον Κόμβο Πλατυκάμπου.

2. Όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί του Π.Α.Θ.Ε. προς Αθήνα, θα εκτρέπονται στον Κόμβο Πλατυκάμπου προς την παλαιά εθνική οδό Λάρισας Βόλου και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον Ανισόπεδο Κόμβο Βελεστίνου.

3. Όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα φορτηγά και τα λεωφορεία που κινούνται επί της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του Κόμβου Νίκαιας, θα αναστρέφονται μέσω της Αερογέφυρας προς Λάρισα και μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Λάρισας Βόλου, θα εισέρχονται στον ΠΑΘΕ από τον Κόμβο Βελεστίνου.