Το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Επιλογής Διευθυντών Σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΔΕ) Ν. Μαγνησίας ανακοίνωσε τη λίστα με τα συνολικά μόρια (μετρήσιμα μόρια και μόρια συνέντευξης) των υποψηφίων Διευθυντών.

Παράλληλα ανακοινώθηκαν και τα ονόματα όσων αποκλείστηκαν από τον πίνακα επιλογής λόγω παραίτησης ή μη προσέλευσης στην προγραμματισμένη συνέντευξη.

Τυχόν ενστάσεις θα πρέπει να αποσταλούν στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου και ώρα 3.00 το μεσημέρι στο φαξ της υπηρεσίας 24210 50364 (υπόψη Γραμματείας του ΠΥΣΔΕ) ή να κατατεθούν απευθείας στη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ στον 8Ο όροφο.

Οι υποψήφιοι διευθυντές οφείλουν να συμπληρώσουν τη δήλωση με τα σχολεία που επιθυμούν να τοποθετηθούν ως διευθυντές, να την τοποθετήσουν σε κλειστό φάκελο (σύμφωνα με το υπ αριθμ.πρωτ. Ε.Π.112/5-7-2011 έγγραφο της Περιφερειακής Δ/νσης Αθμιας και Βθμιας Εκπαίδευσης) και να την παραδώσουν στη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 29/7/2011 και ώρα 3.00 το μεσημέρι (ώρα παραλαβής από τη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ).

Το έντυπο της δήλωσης σχολείων θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της ΔΔΕ Μαγνησίας από τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

[πηγή: Μαγνησία]