Όσοι έχουν γεννηθεί στις 22 Ιουλίου αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να κρατήσουν την καριέρα τους σε ένα σταθερό επίπεδο. Μπορεί τη μία μέρα να είναι εξαιρετικά προικισμένοι με καλή τύχη και την άλλη με κακοτυχία. Μπορεί να απολαμβάνουν επιτυχία σε αυτό που κάνουν για χρόνια και σε μια μέρα να διαλυθούν όλα. Ή μπορεί να πάσχουν από έλλειψη αναγνώρισης για πολύ καιρό και μετά το αστέρι τους να λάμψει.

Αυτές οι διακυμάνσεις, δεν περιορίζονται στην καριέρα τους, αλλά βρίσκουν εφαρμογή και στις ερωτικές σχέσεις τους, στους γάμους και στα διαζύγια και σε κάθε είδους δυσκολία που περνάνε. Έχουν τόσο μεγάλη διάθεση να επικρατήσουν που σπάνια σκέφτονται να τα παρατήσουν. Μια από τις αδυναμίες τους είναι ότι εθελοτυφλούν στις αποτυχίες τους, κάτι που τους αποτρέπει από το να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή και την προσωπικότητα τους. Επειδή είναι τόσο πεπεισμένοι ότι δεν κάνουν ποτέ λάθος μπορεί να αποτύχουν στο να προσέξουν αυτά τα μικρά σημάδια μιας προκείμενης αποτυχίας που είναι χρήσιμα πριν να είναι πολύ αργά.

Ακόμα μια δυσκολία που αντιμετωπίζουν είναι η επιθετικότητα τους. Σε μια περίσταση μπορεί να είναι έχουν κατανόηση και δυναμισμό στην συμπεριφορά τους και σε κάποια άλλη δεν έχουν την θέληση να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα με αποτέλεσμα να χάνουν πολύτιμο χρόνο. Η καταπίεση της πιο ισχυρής πλευράς τους μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικά και απρόβλεπτα ξεσπάσματα, συνήθως στις χειρότερες στιγμές.

Γενικά είναι άνθρωποι με κουράγιο, ευθείς και έχουν την θέληση να ανταγωνιστούν με όποιες πιθανότητες, μπορεί να είναι παράτολμοι, πεισματάρηδες και μη ρεαλιστικοί. Αν οι πράξεις τους οδηγήσουν σε προσωπική αποτυχία, είναι σίγουρο ότι το πρώτο που θα κάνουν είναι να αναγνωρίσουν τα λάθη τους, θα μάθουν απο αυτά και θα προχωρήσουν.

Η ικανότητα τους να έχουν διαρκή επιτυχία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους είναι άμεσα ανάλογη με την αυτογνωσία τους, καθώς είναι αυτό που τους βοηθάει να βελτιώνονται.

Γεννημένοι στις 22 Ιουλίου: Oscar De La Renta, Rose Kennedy, Danny Glover

πηγή: eorti.gr