Αντιφασιστικό συλλαλητήριο και πορεία στα Πατήσια πραγματοποίησαν συλλογικότητες και φορείς, διαμαρτυρόμενοι για την έντονη επιθετικότητα και τη βία που ασκούν σε βάρος των περιοίκων φιλοναζιστικές οργανώσεις.

Οι διαδηλωτές με επίκεντρο των συνθημάτων τους τον Παύλο Φύσσα και τον Γαλλικό λαό μετά το αποτρόπαιο τρομοκρατικό χτύπημα που δέχθηκε, διαδήλωσαν την άρνηση τους να ζουν σε κλίμα φόβου και ζήτησαν την αποπομπή αυτών των πυρήνων από την περιοχή. Επίσης εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στους μετανάστες και πρόσφυγες με μέρος των οποίων γειτνιάζουν, όπως λένε, για τους «φιλοξενούμενους στο ΠΑΛΑΙ Γαλατσίου».

Με τα συνθήματα «Ο Παύλος ζει – τσακίστε τους ΝΑΖΙ» και «Το σύστημα γεννά- Τζιχάντ και Ναζισμό – Αλληλεγγύη στο γαλλικό λαό», οι συγκεντρωθέντες από τον σταθμό του ηλεκτρικού πορεύτηκαν περίπου 500 μ. κατά μήκος της κεντρική λεωφόρου και επέστρεψαν στην αφετηρία χωρίς επεισόδια μιας και το «γνωστό καφενείο», πρώην στέκι οπαδών μεγάλης ΠΑΕ και νυν «γκέτο και ορμητήριο φασιστοειδών», όπως λένε χαρακτηριστικά οι περίοικοι, παρέμεινε κλειστό