Για τρίτο 24ωρο συνεχίζουν τις έρευνες στην Κωπαΐδα πυροσβέστες και αστυνομικοί, προκειμένου να εντοπίσουν έναν 41χρονο ερασιτέχνη ψαρά, πατέρα πέντε παιδιών, από τον Ασπρόπυργο, ο οποίος αγνοείται.

Ο αγνοούμενος με 44χρονο συγγενή του πήγε για ψάρεμα στα κανάλια της Κωπαΐδας κοντά στο Ακραίφνιο της Βοιωτίας. Όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί, εκεί πήγαιναν διαρκώς οι δυο τους τα τελευταία 10 χρόνια και ήξεραν καλά την περιοχή.

Από τον Ασπρόπυργο έφυγαν την περασμένη Πέμπτη και είχαν προγραμματίσει να μείνουν στο συγκεκριμένο σημείο 3-4 μέρες έχοντας μαζί τους αρκετά εφόδια. Οι δύο άνδρες κατασκήνωσαν πολύ κοντά σε αρδευτικό κανάλι, του οποίου το βάθος σε εκείνο το σημείο ξεπερνά τα 2,5 μέτρα.

Όπως φέρεται να κατέθεσε ο 44χρονος, όταν ξύπνησε το Σάββατο το πρωί, διαπίστωσε ότι ο 41χρονος ήταν άφαντος. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και την πυροσβεστική και μάλιστα στην περιοχή μετακινήθηκαν δυνάμεις από την 1η ΕΜΑΚ της Αθήνας και την 7η ΕΜΑΚ της Λαμίας αλλά και δύτες – και άρχισαν τις αναζητήσεις, χωρίς μέχρι τώρα να έχουν εντοπίσει κάτι. Πάντως οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.