Ο Όμιλος Carrefour Μαρινόπουλος, στο πλαίσιο της σταθερής ανάπτυξης του δικτύου του, εγκαινίασε το 33ο υπερμάρκετ της Ελλάδας, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στην πόλη της Τρίπολης.

Το νέο Carrefour άνοιξε τις πόρτες του στη θέση Μπελεσίτσα, στο 2,4ο χλμ. Ε.Ο. Τριπόλεως-Πύργου, για να εξυπηρετεί καθημερινά περισσότερα νοικοκυριά, δημιουργώντας παράλληλα 85 νέες θέσεις εργασίας.

Με χώρο πώλησης 2.700 τ.μ., 13 ταμεία και 300 θέσεις στάθμευσης, το νέο υπερμάρκετ Carrefour ήρθε να προσφέρει την ποικιλία, την άνεση και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς στους κατοίκους της Τρίπολης και των ευρύτερων περιοχών.

Στο νέο κατάστημα Carrefour, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής σε περισσότερα από 70.000 είδη επωνύμων προϊόντων και ιδιωτικής ετικέτας Carrefour.

Φρέσκα και τυποποιημένα προϊόντα σε μεγάλη ποικιλία, βιολογικά, αλλά και προϊόντα της ελληνικής γης με τη σφραγίδα «Ποιοτική Οδός Carrefour» είναι μερικές μόνο από τις προτάσεις που έχουν οι καταναλωτές στη διάθεσή τους. Τα ράφια του καταστήματος φιλοξενούν, επίσης, τεράστια γκάμα ειδών ρουχισμού, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, παιδικών και ειδών διακόσμησης, καλύπτοντας κάθε ανάγκη.

Στην πληθώρα προϊόντων, την ευκολία στις αγορές και το ευχάριστο περιβάλλον του νέου υπερμάρκετ, έρχονται να προστεθούν και τα μοναδικά προνόμια των προγραμμάτων πιστότητας με τη χρήση της κάρτας Club.

Κάθε μέρα, το κοινό επωφελείται από ασυναγώνιστες προσφορές και εκπτωτικά προγράμματα, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Το νέο Carrefour στην Τρίπολη υποδέχεται τους πελάτες του, ανταποδίδοντας την προτίμησή τους κάθε μέρα με ποικιλία επιλογών, ποιότητα και χαμηλές τιμές!