Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο δίχρονος Γιάννης ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Το άτυχο παιδί το είχε χτυπήσει η μητέρα του, κάνοντας όπισθεν με το αυτοκίνητό της, στην Κριτσά Λασιθίου.

Ο δίχρονος υπεβλήθη το βράδυ της Τετάρτης σε οστεοεκτομή, προκειμένου να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλός του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του χτες το βράδυ.

Οι γονείς ήταν ενήμεροι για την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση του παιδιού, ενώ από την αρχή τους παρεχόταν ψυχολογική υποστήριξη.

Πώς σημειώθηκε το τραγικό συμβάν
 
Το μεσημέρι της Τρίτης, η μητέρα ετοιμαζόταν να επιβιβάσει στο αυτοκίνητο τα δίδυμα παιδιά της προκειμένου να μεταβούν στο νοσοκομείο για εμβολιασμό. Έβαλε στο πίσω κάθισμα το ένα παιδί, όμως δεν μπορούσε να ανοίξει την άλλη πόρτα για να βάλει και το δεύτερο.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο δίπλα σε τοίχο και δεν υπήρχε περιθώριο να ανοίξει την πόρτα. Άφησε το αγοράκι λίγο πιο πέρα προκειμένο κάνει λίγο όπισθεν. Τότε ακριβώς συνέβη το κακό.

Το μόλις δυο ετών αγοράκι είχε μετακινηθεί ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο. Η μητέρα δεν το αντιλήφθηκε με αποτέλεσμα να το χτυπήσει.