Σε σύσκεψη για τη στήριξη της βιωσιμότητας των Αυτοκινητοδρόμων Παραχώρησης, καλεί την ερχόμενη Τρίτη το μεσημέρι τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης.

Στη σχετική επιστολή που απέστειλε ο υπουργός, γίνεται αναφορά στα δυσεπίλυτα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υπό εξέλιξη Έργα Παραχώρησης Αυτοκινητοδρόμων, καθώς και την αναγκαιότητα ενημέρωσης των αρμόδιων τομεαρχών των κομμάτων, για τις δυνατότητες λήψης μέτρων στήριξης της βιωσιμότητας των έργων αυτών.

Σημειώνεται, ότι πριν από ένα μήνα είχε μονογραφηθεί η συμφωνία μεταξύ υπουργείου και κοινοπραξιών επί του μνημονίου συνεργασίας που τους είχε προτείνει τον Απρίλιο το υπουργείο Υποδομών, και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του τότε υπουργού, Δ. Ρέππα, αναμένεται η τελική συμφωνία να υπογραφεί περί τα τέλη Ιουλίου. Στην όλη συμφωνία, είχε πει ο κ. Ρέππας, ήταν θετικές και οι τράπεζες, οι οποίες συμμετείχαν σε όλα τα στάδια των διαπραγματεύσεων.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.