Οι γεννημένοι στις 26 Ιουνίου είναι τις περισσότερες φορές ένας πύργος εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας για την οικογένεια και τους φίλους τους. Μπορεί να κυριευθούν από μεγάλη ευαισθησία και να ελέγχουν την σταθερότητα στη γη.

Ανεξάρτητα από το επάγγελμα τους,κοιτάνε πάντα μπροστά στη ζωή στα πιο αισθησιακά κομμάτια της και συχνά βρίσκονται στο σπίτι τους σε σταθερές αναζητήσεις, διατηρώντας και βελτιώνοντας το σπίτι τους. περνώντας καλά με την οικογένεια τους.

Τα παιδιά που μεγαλώνουν από γονείς που έχουν γεννηθεί αυτή την ημέρα, είναι πολύ τυχερά στο ότι το σπίτι τους είναι ένα καταφύγιο ασφάλειας απο τον συχνά σκληρό κόσμο. Παρόλα αυτά, αυτοί οι γονείς μπορεί να είναι υπερπροστατευτικοί, οχυρώνοντας τα παιδιά τους από
εμπειρίες που μπορεί να είναι δυνητικά βλαβερές αλλά μπορούν να προσφέρουν γνώση.

Είναι άτομα που γενικά επιμένουν στο να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο και συνεπώς όσοι ζούνε μαζί τους μπορεί να νοιώσουν τις πρωτοβουλίες τους να αποδυναμώνονται. Διαπρέπουν σε αθλητικές δραστηριότητες, αλλά αν δεν είναι αθλητικοί τύποι μπορεί να συμμετέχουν ενεργά σε άλλους τομείς, ίσως πιο πνευματικής ή ακόμα και σεξουαλικής φύσης.

Η αισθησιακή πλευρά τους είναι διαβόητη αφού είναι γνωστοί για απολαύσεις όπως το μασάζ, το τζακούζι και η σάουνα. Επίσης έχουν αμετάβλητα την κλίση να βγάζουν χρήματα αλλά απολαμβάνουν εξίσου να τα ξοδεύουν και αφού γενικότερα έχουν ακριβά γούστα πρέπει να είναι προσεκτικοί να μη αφήσουν τα έξοδα τους να ξεπεράσουν τα έσοδα.

Το να κάνουν οικονομίες δεν τους ενδιαφέρει τόσο όσο να επενδύουν και να τα καταναλώνουν σαν μια μορφή ενέργειας. Το να γίνουν πλούσιοι απο μόνο του δεν έχει κάτι συναρπαστικό για αυτούς, παρόλα αυτά καταφέρνουν να ζούνε καλά. Δεν είναι άτομα που μπορεί κάποιος να τους επιβληθεί εύκολα ή να τους τρομοκρατήσει.

Παρότι αποφεύγουν τις άμεσες αντιπαραθέσεις, δεν θα κάνουν πίσω σε μια πρόκληση. Συχνά έχουν μια απέχθεια και έλξη μαζί για τους φόβους τους και μπορεί να καταλήξουν να τεστάρουν το εαυτό τους ξανά και ξανά με αυτούς. Γενικά, το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι έλκονται από τις προκλήσεις αλλά σπάνια αντιτίθενται αν η ζωή τους γίνει πιο εύκολη για αυτούς, ειδικά στο σπίτι.

Γεννημένοι στις 26 Ιουνίου: ΄Babe΄ Zaharias,(Mildred E.Didrickson), Greg Le Mond, Pearl Buck.

Πηγή: eorti