Γιορτάζοντας τα 15 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά τα παγωτά Nirvana της Nestlé δημιούργησαν αποκλειστικά για σας τη νέα γευστική πρόταση Nirvana Chocolate & Pralines.

Ο εκρηκτικός συνδυασμός από καραμελωμένα pecans, λαχταριστό σιρόπι καραμέλας και τη μοναδική γεύση σοκολάτας των παγωτών NIRVANA, που συνυπάρχουν αρμονικά στο παγωτό, είναι σίγουρο πως θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα αναδείξει το νέο Nirvana Chocolate & Pralines σε απόλυτο γευστικό πρωταγωνιστή του καλοκαιριού.

Και μην ξεχνάτε… το μυστικό της πλούσιας γεύσης και κρεμώδους υφής των αγαπημένων σας Nirvana Chocolate & Pralines, Nirvana Chocolate & Choco Chips, Nirvana Chocolate & Liqueur, Nirvana Cookies & Cream, Nirvana Pralines & Cream, Nirvana Caribbean και Nirvana Dulce de Leche κρύβεται στο εξαιρετικό ανθόγαλα που χρησιμοποιείται κατά την παραγωγή τους!

Τα παγωτά Nirvana της Nestlé σάς ευχαριστούν για την προτίμησή σας επί 15 συνεχόμενα χρόνια και σας το ανταποδίδουν προσφέροντας τη μοναδική επετειακή γεύση Nirvana Chocolate & Pralines σε ατομική αλλά και οικογενειακή συσκευασία.