To Allou! Fun Park υποδέχτηκε περισσότερους από 300 δημοσιογράφους, στελέχη και συνεργάτες της Kraft Foods μαζί με τις οικογένειές τους, στo πιο «Oreo» Party στο Kidom! Σε ειδικά διαμορφωμένο και διακοσμημένο χώρο οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα «Oreo» Party, όπως αυτά που οργανώνει φέτος το καλοκαίρι το «Oreo» για τους τυχερούς φίλους του: δράσεις για παιδιά από έμπειρους animateurs, ατελείωτο παιχνίδι στο Allou! και στο Kidom, άφθονο φαγητό και βέβαια απολαυστικά μπισκότα «Oreo».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας του Allou! Fun Park με την Kraft Foods που περιλαμβάνει σύνδεση του μπισκότο «Oreo» με τον αγαπημένο προορισμό των παιδιών μέσα από διοργάνωση parties και προβολή προβολή σε επιλεγμένα παιχνίδια του Kidom.

Το Allou! Fun Park είναι το μοναδικό Amusement Park της χώρας, αποσπώντας το βραβείο «Superbrands 2010» στη κατηγορία «Ψυχαγωγία». Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ένωσης Πάρκων Ψυχαγωγίας (International Association of Amusement Parks & Attractions, IAAPA), είναι σχεδιασμένο από τους καλύτερους σχεδιαστικούς οίκους Amusements Parks διεθνώς και επιθεωρημένο και πιστοποιημένο από την TÜV για την ασφαλή λειτουργία και συντήρηση των παιχνιδιών που διαθέτει.

Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-4256999
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα -Πέμπτη: 17:00- 24:00
Παρασκευή: 17:00- 01:00
Σαββατοκύριακο και αργίες: 10:00-01:00

www.allou.gr