Στη Θράκη αναζήτησαν τα νέα αστέρια της Τουρκίας οι συντελεστές του σόου ταλέντων «Είσαι το αστέρι μου» που προβάλλεται με επιτυχία στη γειτονική χώρα. Στο πνεύμα του δόγματος Νταβούτογλου, οι παραγωγοί της εκπομπής αναζητούν τουρκόφωνα ταλέντα σε πολλές χώρες, με στόχο να ενισχύσουν οι νέοι τους δεσμούς τους με την Τουρκία.
Πριν από λίγες ημέρες, συνεργείο του καναλιού TRT βρέθηκε στην Κομοτηνή για τις οντισιόν που θα στείλουν νέα ταλέντα στην Κωνσταντινούπολη.

Παρά τη μεγάλη προβολή του σόου από τις εφημερίδες της μουσουλμανικής μειονότητας, στις οντισιόν πήραν μέρος περίπου 20 κορίτσια και – κυρίως – αγόρια. Όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», τα υποψήφια αστέρια ερμήνευσαν τουρκικές επιτυχίες προσπαθώντας να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή.

Όνειρο των υποψηφίων είναι να γίνουν διάσημοι στην Τουρκία, όπως λέει ο Μεχμέτ Ραζά, ενώ άλλοι, όπως ο Μεχμέτ Σιακήρ βλέπουν το σόου ταλέντων ως διαβατήριο για την επιτυχία στην Ελλάδα, μέσω… Τουρκίας!
Οι διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν το ποσό των 50.000 ευρώ.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.