Μετά και τις τελευταίες βροχοπτώσεις σημειώθηκε κατολίσθηση στον περιφερειακό δρόμο της Κρανιάς Κάτω Ολύμπου. Στο δρόμο που παρακάμπτει τον οικισμό και οδηγεί στο δρόμο προς Καλλιπεύκη και στην περιοχή των μαθητικών κατασκηνώσεων.

Από την κατολίσθηση έχει καταρρεύσει το οδόστρωμα και έχει διακοπεί η κυκλοφορία εντελώς στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Εκφράζονται φόβοι για συνέχιση του φαινομένου τις επόμενες μέρες, λόγω και της συνέχισης της κακοκαιρίας που απαγορεύει κάθε εργασία αποκατάστασης.

Λόγω των εκδηλώσεων του τριημέρου της Αποκριάς κατά το οποίο πολλοί δημότες και επισκέπτες θα μετακινηθούν στην περιοχή, παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην προσπαθήσουν, για κανένα λόγο, να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο δρόμο αλλά να ακολουθήσουν τον κύριο δρόμο μέσα από την Κρανιά.

Ο Δήμος Τεμπών επανατοποθετεί συνεχώς ειδική σήμανση για αποτροπή της κυκλοφορίας την οποία δυστυχώς κάποιοι απομακρύνουν θέτοντας τη δική τους αλλά και των άλλων ασφάλεια σε κίνδυνο καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είναι ορεινός με στροφές, έντονες κλίσεις και χαμηλή ορατότητα, πόσο μάλλον με τις κακές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών όπως βροχή, χιόνι, ομίχλη, χαμηλό φωτισμό.

Πηγή: kosmoslarissa.gr