Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος και τις μεσημβρινές αλλά και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα είναι από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα βροχής η καταιγίδας κυρίως στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα παροδικών βροχών στα ορεινά.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και ενδέχεται στα ορεινά της Πελοποννήσου και της δυτικής Στερεάς να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησος θα σημειωθούν αρχικά πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος.