Μια Ελληνίδα τουρίστρια ταξίδεψε στην Πάρο και, μέσω ενός βίντεο στο TikTok, καταγγέλλει πως τη χρέωσαν σε ταβέρνα του νησιού συν 2,5 ευρώ για το λάδι στη χωριάτικη σαλάτα που κόστιζε 15 ευρώ. «Είστε τραγικοί», είναι το σχόλιο που αναγράφεται στο βίντεό της.
Στην καταγγελία της που δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στο TikTok αναφέρει: «Έχουμε έρθει Πάρο διακοπές, έχουμε πάει να φάμε σε μια σχετικά πολύ καλή ταβέρνα εδώ στο κέντρο και έχουμε παραγγείλει χωριάτικη σαλάτα να φάμε. 15 ευρώ. Οκ, είδαμε το μενού και θέλαμε να κάτσουμε, δεν είχαμε θέμα.
Και η σαλάτα έρχεται χωρίς ίχνος λαδιού μέσα. Και ζητάμε από το παιδί να μας φέρει λάδι. Μας φέρνει κλειστό μπουκαλάκι λάδι και μας το χρεώνει 2,5 ευρώ παιδιά. Η σαλάτα είχε 15, το λαδάκι 2,5, σύνολο 17,5 ευρώ».
Η τουρίστρια ρώτησε τον σερβιτόρο για τη χρέωση του λαδιού και, σύμφωνα με όσα λέει στο βίντεο: «Μου απάντησε πως “κανονικά το λαδάκι χρεώνεται”».
«Δεν είναι τα 2,5 ευρώ προφανώς», διευκρίνισε, αλλά «δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τον κόσμο έτσι».
Πολλά είναι τα σχόλια κάτω από το βίντεό της. Ακολουθούν ορισμένα από αυτά:
- «Θα γυρίσει ο τροχός και θα ψάχνουν τους πελάτες με το δίκανο».
- «Ποτέ ξανά διακοπές στην Ελλάδα! Προτιμώ να κρατήσω τα χρήματα και να κάνω ταξίδια στο εξωτερικό τον χειμώνα».
- «Έχουν καβαλήσει το καλάμι και στην Πάρο».
- «Σε λίγο θα χρεώνουν και τα πιρούνια που χρειάζεται για να φας τη σαλάτα».
- «Με 17,5 στην επαρχία τρως χοιρινή και χωριάτικη σαλάτα τούμπανο και φουλ ελαιόλαδο δωρεάν».
- «ΟΤΑΝ βλέπεις στο μενού 15 ευρώ τη χωριάτικη… φεύγεις! Καταλαβαίνεις ότι ο μαγαζάτορας δεν σε σέβεται ως πελάτη…».