Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στο κέντρο του Κολωνακίου, όταν λύθηκε το χειρόφρενο από ΙΧ αυτοκίνητο και αυτό έπεσε με ορμή στην πρόσοψη καφέ – εστιατορίου.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Λουκιανού, με τις νεώτερες πληροφορίες να να κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 τραυματίες.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις. Στο σημείο βρίσκονται πολλά ασθενοφόρα και όχημα της Πυροσβεστικής.
Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast





Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να είχε σταθμεύσει σε σημείο της Λουκιανού, προκειμένου να δοθεί -ή έχοντας ήδη δοθεί- σε παρκαδόρο, όμως ήταν λυμένο το χειρόφρενο με συνέπεια να κυλήσει με ταχύτητα προς τα πίσω.
Δείτε βίντεο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Λόγω του συμβάντος, η κυκλοφορία έχει διακοπεί:
- Στην οδό Λουκιανού, από το ύψος της Πατριάρχου Ιωακείμ έως τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας
- Στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, από την Ηροδότου έως την Πλουτάρχου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
Οι αρχές καλούν τους πολίτες να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στην περιοχή και να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές.