Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας από τη σφοδρή σύγκρουση των δύο λεωφορείων στη Βούλα.
Όπως φαίνεται στα πλάνα που έχει εξασφαλίσει το Mega, διακρίνεται το προπορευόμενο λεωφορείο να σταματάει στη στάση και στιγμές αργότερα φαίνεται το δεύτερο λεωφορείο που οδηγούσε η γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της να πέφτει πάνω στο μπροστινό εντελώς αφρενάριστο.
«Κλιμάκιο του ΟΑΣΑ έχει ήδη συγκροτηθεί και συνεργάζεται με τις αρμόδιες αρχές για τη συλλογή όλων των απαραίτητων στοιχείων. Διευκρινίζεται ότι και τα 2 λεωφορεία παραδόθηκαν σε κυκλοφορία τον Οκτώβριο του 2024. Ο ΟΑΣΑ παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης και δηλώνει ετοιμότητα να συνδράμει στους τραυματίες και τις οικογένειές τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.
2 τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται, εκ των οποίων 6 παιδιά
Δώδεκα τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής μετά τη σύγκρουση των λεωφορείων.
Εκτός από γυναίκα 38 ετών που φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ, οι υπόλοιποι φέρουν ελαφρύτερα τραύματα.
Ειδικότερα:
Νοσηλεύονται 6 παιδιά στο «Παίδων», Αγλαΐα Κυριακού, 2 άτομα στο «Γεννηματας» εκ των οποίων η μία είναι η οδηγός, 3 άτομα στο «Ασκληπιειο» και 2 άτομα στο ΚΑΤ εκ των οποίων η μία είναι η 38χρονη πολυτραυματίας.
Συνολικά σε νοσοκομεία είχαν διακομιστεί 47 άτομα, οι περισσότεροι από τους οποίους μετά τις πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν σπίτι τους.