Στο νοσοκομείο ΚΑΤ, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου που τις πρώτες πρωινές ώρες προσέκρουσε πάνω σε φανάρι, επί της λεωφόρου Κατεχάκη – Αλίμου.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα, με τον οδηγό του οχήματος να χάνει τον έλεγχο κι αυτό αρχικά να προσκρούει στο φανάρι και στη συνέχεια – λόγω της σφοδρότητας – να φεύγει προς τα δεξιά, στη συμβολή με τη λεωφόρο Κοκκινοπούλου.
Εκεί ανέβηκε πάνω στο κράσπεδο, έχοντας ήδη υποστεί πολύ σοβαρές υλικές ζημιές. Είναι χαρακτηριστικό ότι κλήθηκε η Πυροσβεστική αρχικά προκειμένου να απεγκλωβίσει τον οδηγό του οχήματος, χωρίς να κάνει ενέργειες.
Για σχεδόν μιάμιση ώρα ήταν κλειστή η δεξιά λωρίδα της λεωφόρου Κατεχάκη στο σημείο της πρόσκρουσης, καθώς είχαν χυθεί λάδια στο οδόστρωμα και χρειάστηκε η παρέμβαση συνεργείου της Περιφέρειας Αττικής.