Πρόσθεσε το Newsbeast στις προτεινόμενες πηγές σου στη Google

Νέα δεδομένα έχουν προκύψει στην υπόθεση με τη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο αυγών στη Θεσσαλονίκη. Μια αυτοαποκαλούμενη ομάδα ακτιβιστών ΜΑΖ (Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων) είχε αναλάβει την ευθύνη για τον εμπρησμό. Ωστόσο, η έρευνα που διεξάγεται από την ΕΛ.ΑΣ. και την αντίστοιχη υπηρεσία της Πυροσβεστικής δείχνει βραχυκύκλωμα και όχι εμπρησμό.

Η Πυροσβεστική εκτιμά πως, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, δεν οφείλεται σε εμπρησμό η φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταστάσεις αυγοπαραγωγικής εταιρείας, σύμφωνα με την εκπομπή «LiveNews».

Στο σημείο ήταν παρόντες ένας φύλακας και δύο οδηγοί, οι οποίοι μετέφεραν παλέτες με αυγοθήκες, ενώ δεν προκύπτει παρουσία κάποιου άλλου ατόμου. Σύμφωνα με τα στοιχεία, αυτό που εξετάζουν οι Αρχές είναι ενδεχόμενο για βραχυκύκλωμα.