Σοβαρές καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στη Λεωφόρο Αθηνών, προκαλεί η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων έχει δημιουργηθεί ήδη από το πρωί του Σαββάτου με σημαντικές καθυστερήσεις που φτάνουν τα 30 λεπτά. Τα οχήματα είναι σχεδόν ακινητοποιημένα από τον Ασπρόπυργο και η ουρά εκτείνεται στα 6 χλμ. Σύμφωνα με την τροχαία, η κίνηση στο ρεύμα προς Ελευσίνα ξεκινά από το 10ο έως το 4ο χλμ. 

Η κίνηση από την Αττική Οδό φτάνει μέχρι τα διόδια Ελευσίνας και συνεχίζεται στην Ολυμπία οδό μέχρι το ύψος της Νέας Περάμου.

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Παλατάκι στο Χαϊδάρι μέχρι τα διόδια και στη συνέχεια με τη Νέα Πέραμο.

Καλύτερη είναι η εικόνα στην Αθηνών – Λαμίας καθώς η κίνηση είναι μεν αυξημένη, αλλά το πρόβλημα εντοπίζεται στα διόδια Αφιδνών για λίγα μόνο μέτρα.

Υπενθυμίζεται πώς έως τις 13:00 το μεσημέρι απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών.

Άμεση ενημέρωση για την κίνηση στους κεντρικούς δρόμους της Αττικής, τις καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων, το μποτιλιάρισμα, τα τροχαία. Δείτε τον διαδραστικό χάρτη με την κίνηση τώρα στους δρόμους της Αττικής.