Σε παύση λειτουργίας οδηγούνται δύο ξενοδοχεία στην Ομόνοια, το «Ακροπόλ» και το «Classical Fashion» του Ομίλου Δασκαλαντωνάκη.

Τα δύο ξενοδοχεία είχαν συνολική δυναμικότητα 500 κλινών και προστίθενται στον κατάλογο των λουκέτων που ήδη περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία «Εσπέρια» και «Κάνιγγος 21».

Την ίδια ώρα, πηγές του ξενοδοχειακού κλάδου κάνουν λόγο και για ένα ακόμη λουκέτο στην Αθήνα σύντομα.
 
Στην περίπτωση της Grecotel, κύρια αιτία για την απόσυρση των κλινών από την Αθήνα ήταν τα υψηλά μισθώματα που ζητούσαν οι ιδιοκτήτες των κτιριακών εγκαταστάσεων και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε ο ξενοδοχείακός όμιλος για την εξεύρεση λύσης, το λουκέτο δεν απεφεύχθη. Την ίδια στιγμή η εγκληματικότητα που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην περιοχή, έγειρε την πλάστιγγα προς την παύση των εργασιών των συγκεκριμένων μονάδων.

Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους των δυο ξενοδοχειακών μονάδων, όπως είπε η Μαρι Δασκαλαντωνάκη, εντεταλμένη σύμβουλος της Grecotel, απορροφήθηκαν σε άλλες μονάδες.

Ταυτόχρονα ο Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας δυο νέων ξενοδοχειακών μονάδων 850 κλινών. Πρόκειται για το νέο ξενοδοχείο με την επωνυμία «Αστέρας» στην Αλεξανδρούπολη που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, συνολικής επένδυσης 19 εκατ. ευρώ, και το ξενοδοχείο ΜΕΛΙ που βρίσκεται στο Νομό Ηρακλείου.